6 °C Budapest

Szavazzon az Év Internetes kereskedőjére! (x)

Pénzcentrum
2010. október 14. 05:21

Hatodik alkalommal hirdették meg az Év Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján a legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg.

Hatodik alkalommal hirdették meg az Év Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a http://www.evker.hu weboldalon szervezett közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján a legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg.

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) (http://www.ivsz.hu) és a CIB Bank (http://www.cib.hu) mint alapítók, valamint a Kirowski (http://www.kirowski.hu) mint főtámogató 2005-ben közösen hívták életre a díjat azzal a céllal, hogy a hazai internetes kereskedelmet támogassák.

A kitüntető elismerést idén az az internetes kereskedő vállalkozás kapja, amely a vásárlók internetes szavazása, illetve a benyújtott pályázat alapján, valamint a szakmai zsűri megítélése szerint a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem fejlesztéséért, elismertetéséért.
A szervezési feladatokban és zsűriben részt vesz a Budapesti Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpontja és a SZEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Egyesület).


Idén is nyereményjáték zajlik a neten szavazók között: egy nettó 100 000 forint értékű CIB bankkártya talál majd gazdára a MasterCard jóvoltából.

A közönségszavazás során nevezhető és értékelhető minden olyan vállalkozás, amely termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül (is) értékesíti. További feltétel, hogy a vállalkozás Magyarországon legyen bejegyezve, magyar nyelvű honlapja legyen, függetlenül annak típusától.

A szervezők idén először pályázati rendszer útján mérettetik meg az e-kereskedőket.
A szakmai zsűri azt a 30 legtöbb internetes szavazatot kapó e-kereskedőt értékeli, aki egyúttal pályázatot is benyújt október 21-ig. A pályázati adatlap letölthető a http://www.evker.hu honlapról.

A szavazás után kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a legtöbb internetes szavazatot kapott 30 vállalkozás közül választja ki az Év Internetes Kereskedőjét.

A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is. A díjak ünnepélyes átadására 2010. november 9-én kerül sor. 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem