16 °C Budapest

ILLY - kapszulás irodai kávégépek prémium kávékedvelőknek! (x)

Pénzcentrum
2010. október 8. 10:00

Ingyen illy kávégép használat már havi 60 kapszula vásárlásától! Próbálja ki kötelezettség nélkül 20 db ajándék kapszulával! Finom, egyszerű, tiszta, szép!

Élvezze a tökéletes olasz eszpresszót munka közben is! A 100% arabica kávékeverékével világhírűvé vált illy kapszulás MITACA PLUS , CUBETTO vagy CUBE LX irodai kávégépeit ingyenes használatra kihelyezzük irodájába ha legalább 2 évig vállalja a Cubetto esetében havi minimum 60, Cube LX-nél 100,Mitaca Plus használatakor 150 db kávékapszula vásárlását. A gépválasztékról több infó: http://www.irodaikave.hu

PRÓBÁLJA KI 20 db ajándék kapszulával! Budapesten bármelyik gépet 7 napig kötelezettség nélkül kihelyezzük irodájába 20 db ajándék kapszulával!
 Próba rendelés, kérdések:info@espressokft.hu vagy munkaidőben a 422 1700 telefonon.

Megrendelhető: a gépek és kapszulák,csészék, kiegészítők házhozszállítással folyamatosan rendelhetők az Espresso Webshopban : www.espressoshop.hu
A kapszulák, azaz egy adag kávé ára 99 Ft+Áfa. Legalább 300 adag egyidejű rendelése esetén 95 Ft+Áfa/db.

A gépek kis helyigényűek, a kávéfőzés velük gyors, egyszerű és tiszta. Nem utolsósorban szépek is, bármelyik gép irodája dísze lehet. A kapszulák egyenkénti aromatartó tasakos csomagolása biztosítja a kávé minőségének megőrzését, és az irodai kávézásnál különösen fontos egyszerű adagolást, gyors lefőzést.

Kávéválaszték: ha Ön lágy ízre, kifinomult aromára vágyik a klasszikus normál pörkölést (piros kapszula ), ha a markáns, erős kávéízt kedveli a sötét pörkölésű illyt (fekete kapszula ) ajánljuk. A hosszú kávé rajongói a kék kapszulát keressék, és ha már csak az íze és a rituálé miatt vágyik rá válassza a koffeinmentes (zöld) kapszulákat. Figyeljen egészségére! A tévhitekkel ellentétben a mérsékelt kávéfogyasztás egészséges. A 100% arabica kávé aromásabb és akár 35-40%-kal kevesebb koffeint tartalmaz mint a robusta kávék, így nemcsak finomabb, hanem több is fogyasztható belőle mint a kávéautomaták főként robustát tartalmazó kávéiból.

Gépválaszték:

Itaca CUBETTO - havi 60 db kapszulától ingyen használat! (méret: 26x26x26 cm) További infó:


Itaca CUBE LX - havi 100 db kapszulától ingyen használat! (méret: 32x32x32 cm)További infó:

MITACA PLUS - ÚJ! - havi 150 db kapszulától ingyen használat! (méret: 22x29x26 cm) További infó

Az Espresso Webshopban a kávézás éményét teljessé tevő csészék, kiegészítők, ínyencségek, és a limitált kiadású Illy Art Collection csészekészletek is kaphatók, melynek legújabb darabját Pedro Almodóvar tervezte, megidézve filmjeit és örök múzsáját Penélope Cruz-t.

illy - a kávé tudománya és művészete

A trieszti Illycaffé -t 1933-ban a magyar származású Francesco Illy alapította, a céget ma is az Illy család vezeti. Az illy-t alapítása óta egy cél, a tökéletes kávé megalkotása vezérli. Mára az illy a világ vezető 100 % arabica kávékeveréke, világszerte 140 országban van jelen.

Az illy egyetlen fajta kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. Kétféle pörkölésben (normál pörkölés édes és virágos, valamint sötét teljes csokoládé ízzel) és sokféle formában kóstolhatja meg: darált, szemes kávé, E.S.E. podos, IperEspresso és Itaca I-Espresso kapszulás kávé eszpresszó gépekhez koffeines és koffeinmentes változatban.

Nézzen be hozzánk egy jó kávéért : http://espressoshop.hu/

Olvasnivaló még:
A Time magazin az IperEspresso-ról
Húsosfazék blog: Coppola kedvence a konyhánkban
Deluxe: Pedro Almodóvar Illy Art Csészekollekció
Népszabadság: Kávékirály
Deluxe: A tökéletes kávé titka
Figyelőnet:A presszókávé is magyar?
Netriport: Művészet és tudomány egy csésze kávéban
Gusto: Illy-k ezt inni
Fotógaléria: Pedro Almodóvar illy csészekollekció
Cot Cot: Olajos csoda
Design Pumpa: Francis X7 gépteszt
Dolce Vita gasztroblog: Francis X7 gépteszt

(x)

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem