Hatalmas tömeg a pesti Tescóban! Mire özönlenek a vevők?

Pénzcentrum2010. augusztus 6. 16:58

A Pénzcentrum információi szerint komoly tumultus alakult ki a Tesco Fogarasi úti áruházában. A tömeg a karácsony előtti napokat idézi.

Hatalmas a tömeg a mára Tesco Extra áruházzá átalakított Fogarasi úti hipermarketben - értesült a Pénzcentrum. Helyszíni információink szerint a forgalom a karácsony előtti napokat idézi, a pénztáraknál 10-15 perces sorok alakultak ki, bevásárlókocsival csak nagyon nehezen lehet közlekedni a vevőtérben.

Vásárolj 70%-os kedvezménnyel: augusztusra elolvadtak az árak Kattints!

Úgy tudjuk, a vevők elsősorban az akciós alapélelmiszereket, konkrétabban az akciós tejet és az öt forintos zsömlét keresik. Az olcsó tejet sokan kartonszámra viszik. 

Információink szerint sokan kimondottan ma délutánra időzítették a hétvégi nagybevásárlást, az áruház parkolójában ezért csak hosszas várakozás után lehet szabad parkolóhelyet találni.

Mint arról a Pénzcentrum tegnap beszámolt, a Fogarasi úti Tesco Extra több mint 5000 új terméket kínál vásárlóinak és eladóterébe új szolgáltatási egységeket is bevezet. Az elmúlt hónapok átalakítása során többek között megújult az áruház péksége, csemege-, sajt és húspultja, borválasztéka, műszaki és ruházati osztálya. De a "bolt az áruházban" koncepció keretében az eladótérben külön Tesco Optika, Fotó bolt és Telefon szaküzlet is várja a vásárlókat.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Fotók: Nyit a Tesco Extra! Ilyen még nem volt Magyarországon


Címkék: