Nem volt ötös a lottón - Íme, a nyerőszámok!

Pénzcentrum2010. június 19. 20:09

27 hét halmozódás után ma sem született telitalálatos az ötöslottón. A jövő héten várható főnyeremény: 3 milliárd forint.

A ma esti ötöslottó-sorsoláson sem született öttalálatos nyeremény, így a 27 héten át tartó halmozódás a jövő héten is folytatódhat.

Az ötöslottó 2010. 24. játékheti nyerőszámai emelkedő számsorrendben:
4, 44, 65, 73, 89.

A következő héten várható főnyeremény: 3000 millió forint, mely minden idők második legnagyobb magyarországi lottófőnyereménye lehet. A többmilliárdos összeg azonban még így, 28 hét halmozódás után is jócskán alatta marad majd a 2003-ban elvitt 5,092 milliárd forintos rekordnyereménynek, mely 39 héten keresztül halmozódott.

Az e heti nyertes Joker szám: 991423

Tekintsd meg további lottóval kapcsolatos írásainkat! Kattints az alábbi linkekre:

Bakiparádé! Könnyfakasztó lottósorsolások (videóval)

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Megdöbbentő! Évezredeket kell dolgozni a rekordnyereményért

Címkék: