Székely termékekkel erősít a Cora

Pénzcentrum2010. május 11. 14:02

Május 22-ig Székely heteket tartanak a magyarországi Cora áruházakban, amelynek keretében hét Hargita megyei és egy mezőpaniti termelő áruját is megvásárolhatják az érdeklődők.

A székely termelők/gyártók összesen hetventonnányi terméket -sajtot, áfonyaszörpöt, majonézt, mézet, ásványvizet, nápolyi szeletet, almalevet, valamint kerámiákat - hoztak Magyarországra. Az árukat a szolnoki, szegedi, miskolci, debreceni és budapesti - budakalászi, fóti és törökbálinti Cora hipermarketekben árusítják a Székely hetek elnevezésű rendezvénysorozat keretében.

"Nagy lehetőség a Cora üzletlánccal való együttműködés, ugyanis a multinacionális cég tapasztalatát ötvözve minőségi, egészséges termékeinkkel esély van arra, hogy megtanuljuk értékesíteni javainkat, és hogy felhívjuk a nagyvilág figyelmét értékeinkre" - emelte ki az esemény megnyitóján Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke.

Sógor Csaba európai parlamenti képviselő elmondta: reméli, hogy a francia segítséggel - amely révén a magyarországi Cora áruházlánc megszervezte a Székely heteket -, Brüsszelben és Párizsban is helyük lesz a székely termékeknek.

Van, aki kimaradt

Egyetlen háromszéki terméket sem mutatnak be a Cora üzletlánc által szervezett Székely Heteken. "Árnyék vetült a jó kezdeményezésre, hiszen a háromszéki termékek is ütötték a mércét, mégis kimaradtak a székely kínálatból" - mondta Tamás Sándor, a Kovászna megyei közgyűlés elnöke.

A közgyűlési elnök nehezményezi, hogy -habár a tervek szerint lesz még folytatása az akciónak- az első körből kimaradtak a háromszéki termelők.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Forrás: Pénzcentrum/Kronika.ro

Címkék: