Itt a WC-papírok Ferrarija: luxus és puhaság - fotók

Pénzcentrum2010. február 13. 13:02

Luxus toalettpapírt dobott piacra a Waitrose üzletlánc. A WC-papírok Ferrarijának is tekinthető termék kasmírkivonatot tartalmaz, így soha nem tapasztalt puhasággal lepi meg használóját.


A kasmírgyapjú állati eredetű szálasanyag, amelyet a kasmírkecske pehelyszőréből nyernek, és a speciális gyapjak közt tartanak számon. A modern divatban a kasmír a legmagasabb minőségi ruhadarabok alapanyagát jelenti, legyen szó öltönyről vagy kötöttáruról.

 


A Waitrose üzletlánc most kasmírtartalmú WC-papírt dobott piacra: jelenleg is kaphatóak pamutkivonatot tartalmazó toalettpapírok, azonban az új termék még ezeknél is nagyobb puhaságot ígér használójának. A kollekcióban ugyanakkor találhatunk fürdőszobai papírtermékeket jojobával és aloe verával gazdagítva.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A 4 tekercset tartalmazó csomagolás 2,29 fontba (713 forint) kerül, 9 tekercsért pedig 4,79 fontot (1490 forint) kérnek.

Címkék: