Hoppá! Magyarországról áradozik a világhírű magazin!

Pénzcentrum2009. november 20. 15:02

A világhírű amerikai Forbes Magazin internetes portálja számba vette Európa rejtett kincseit. Az oldal szerint "el kell felejteni" az Eiffel-tornyot és a Vatikánt, helyette inkább 10 kevésbé ismert desztinációt ajánlanak az olvasók figyelmébe.

Külön elismerés, hogy a kontinens legjobbjairól készített összeállításban az Aggteleki-karszt is szerepel!

Egy másik Forbes-lista pedig Európa 10 legjobb luxusszállodája között említi a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalt.



Mint arról korábban hírt adtunk, a Forbes Magazin idén első helyen ajánlotta hazánkat azon országok között, amelyek a legkedvezőbb ár/érték arányt kínálják a jelenlegi gazdasági válságban az amerikai utazóknak, így azokat mindenképpen érdemes felkeresni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A megjelenések igen jelentős hírértéket generálnak hazánk számára, mivel a Forbes Magazin olvasóközönség demográfiája minden hirdető "álomlistája": az USA és az egész világ legbefolyásosabb üzleti-, politikai- és pénzügyi elitje az olvasóközönsége.

Címkék: