Durva rosszullét: alig kapott levegőt a milliárdos!

Pénzcentrum2009. szeptember 15. 04:20

A Chelsea futballcsapat milliárdos tulajdonosa úgy döntött, barátaival megmássza a Kilimandzsárót. Roman Abramovicsnak azonban meggyűlt a baja a tanzániai heggyel.

Meggyűlt a baja a közel hatezer méter magas Kilimandzsáróval Roman Abramovicsnak. A milliárdos üzletember hat barátjával - köztük a világhírű labdarúgó, Ashley Cole feleségével, és Chris Moyles rádiós műsorvezetővel- vágott neki az afrikai hegycsúcsnak.


Fotó: photobucket.com

A maroknyi csapatot 113 hordár kísérte, akik minden kényelemről gondoskodtak a hegymászók számára.


Sajtóértesülések szerint azonban az út kétharmadánál Abramovics rosszul lett: súlyos légzési nehézségei támadtak, és azonnali orvosi segítségre szorult. Úgy tudni, a csapat kihagyta a szokásos hét napos hegyi akklimatizációt, és így komolyabb fizikai felkészülés nélkül vágott neki Afrika csúcsának.

A Chelsea cáfolta a híreket: a hivatalos tájékoztatás szerint Abramovics nem ájult el, és nem voltak egészségügyi problémái. A klub egyik szóvivője szerint az expedíció alaposan elő volt készítve, és azok a résztvevők, akik akarták, elérték a csúcsot.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
roman abramovics,