Elképesztő tömeg: dőlt a nép az ingyenkajára

Pénzcentrum2009. augusztus 31. 13:02

Közel ezer ember várta Győrben a Nagy Hamburgerváltót, amellyel a McDonald's megnyitotta 100. magyarországi éttermét.


Mint arról beszámoltunk, Győr határában pénteken megnyílt az ország századik, Győr város harmadik McDonald's étterme. 1990-ben itt nyílt az első vidéki McDonald's, és a századik egység is a közel 130 ezres lélekszámú Győr városában nyitotta meg kapuit.
Hoppá! 100 forint a sajtburger! Irány a Meki!

 


Az alkalomhoz kapcsolódóan pénteken az ország összes McDonald's éttermében 100 percig 100 forintért árulták a sajtburgereket.
Visszaszámlálás: 3-kor kezdődik az év akciója!

 


Győrben hamburgersütő versenyt is hirdettek: a két versenyző csapat 100 perc alatt összesen 1002 sajtburgert sütött, amelyet a sorban álló tömeg ingyen fogyaszthatott el. Ezzel magyar sajtburgersütő rekord született.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

A sajtburger a McDonald's vendégeinek legnépszerűbb étele, naponta átlag 100 ezer fogy belőle.

Címkék: