Diszkont jegyárak: siess, most nagyon olcsó!

Pénzcentrum2009. június 10. 12:02

Az egyik legnagyobb koncertszervező, a Live Nation diszkont árakon kínál belépőjegyeket a legnagyobb koncertekre.

A cég nemrég indított honlapján a június 15-ei debreceni Lenny Kravitz koncertre például 4500 forintért lehet jegyeket kapni.

Hasonlóan olcsó jegyárak várnak a Mötley Crüe, a Limp Bizkit, vagy épp a Nine Inch Nails rajongóira is, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A diszkont-jegyek természetesen korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Mint arról nemrég a Pénzcentrum is beszámolt, az összes kelet-európai zenei fesztivált is igen érzékenyen érinti a gazdasági visszaesés:  Elmossa a válság az idei fesztiválokat?

A Live Nation sem titkolja, hogy a recesszió miatti csökkenő eladásokat szeretné ellensúlyozni az akciós jegyekkel. A hírek szerint a művészek örömmel csatlakoztak az "Artist Music Exchange" elnevezésű akcióhoz.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A kedvezményes jegyek mától elérhetőek a www.artistmusicexchange.com honlapon.

Címkék:
fesztiválok,