29 °C Budapest

Vízum kell a foci-vb-re?

Pénzcentrum
2006. március 10. 11:30

Minden unión kívüli állampolgár számára visszaállítaná átmenetileg a vízumkényszert az EU igazságügyi biztosa a németországi foci világbajnokság időtartamára. A biztos így szeretné megakadályozni az eseményhez kapcsolódó tömeges szexturizmus kialakulását.

Minden unión kívüli állampolgár számára visszaállítaná átmenetileg a vízumkényszert az EU igazságügyi biztosa a németországi foci világbajnokság időtartamára. A biztos így szeretné megakadályozni az eseményhez kapcsolódó tömeges szexturizmus kialakulását – írja a Világgazdaság.

 

Politikusi és nem kormányzati források szerint 40-100 ezer nő utazhat prostítúciós szándékkal Németországba a vb alatt.

 

A biztos felszólította a schengeni övezet országait, hogy ezen időszak alatt szigorítsák a külső határok ellenőrzését, mely komolyan érinti az övezethez még nem csatlakozott 10 új EU-tagállamot is.

 

Elsősorban azokban az országokban kellene alaposan megvizsgálni a nők vízumkérelmét, melyek hagyományosan a prosituáltak kibocsátó államainak számítanak.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22