Hétszázan vonultak az utakra - további havazás várható

Pénzcentrum
2005. december 28. 08:43

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Rt. 80 munkagéppel és 700 kézi hómunkással dolgozott az éjjel a főváros fő- és tömegközlekedési útjain, így az autóbuszjáratok menetrend szerint tudnak indulni - tájékoztatta az MTI-t szerda hajnalban Szegedi Péter szóvivő.

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Rt. 80 munkagéppel és 700 kézi hómunkással dolgozott az éjjel a főváros fő- és tömegközlekedési útjain, így az autóbuszjáratok menetrend szerint tudnak indulni - tájékoztatta az MTI-t szerda hajnalban Szegedi Péter szóvivő.
A Fővárosi Közterület-fenntartó részvénytársaság 80 géppel és 700 fő kézi hómunkással dolgozott és dolgozik jelenleg is a fő - és tömegközlekedési útvonalakon, hidakon és felüljárókon, valamint a fontosabb mellékútvonalak takarítását végzi.
Amennyiben nem kezdődik el ismételten a havazás, a részvénytársaság visszatér a mellékútvonalak és a lakótelepek takarítására, amelyet reggel 6 órától folyamatos végez a nappali órákban 80 munkagéppel.
A részvénytársaság továbbra is vesz fel kézi hómunkásokat a nappali műszakra, a nyolc órai munkáért nettó 2500 forint bért fizetnek - mondta Szegedi Péter.
A Fővárosi Közterület-fenntartó Részvénytársaság kéri a házfelügyelőket, tömbházfelügyelőket, hogy a gyalogos balesetek elkerülése végett takarítsák meg a hótól és síkosságmentesítsék az ingatlanjaik előtti járdát, mivel a meteorológiai előrejelzések szerint további havazás várható.

(MTI)

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 16. kedd
Ábrahám
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?