Fotók: Így épül a legújabb giga-Tesco

Pénzcentrum2010. augusztus 4. 12:02

Miskolcon épül az egyik legújabb Tesco áruház. A diósgyőri stadion melletti területen a teherautók folyamatosan hordják a földet.

A város pár évvel ezelőtt eladta a területet, ma már magántulajdonban van. Annak idején itt salakos edzőpálya volt, de ehelyett épültek a műfüves focipályák.

 


Az eladás feltétele azonban az volt, hogy a beruházó kereskedelmi- és közösségi funkcióra hasznosítsa az ingatlant. Valamint - mivel sportingatlanról volt szó - az eladási ár egy részét sportcélra használta fel a miskolci önkormányzat.

 


A hírek szerint az új létesítmény csaknem 3000 négyzetméter lesz, az áruházlánc korábbi terve szerint jövőre nyílik meg. A bevásárlóközpont mellett várhatóan egy játszótér és parkoló is épül a telekre.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 


Forrás: Pénzcentrum/boon.hu

Címkék: