Családi Vállalkozói Számlacsomag a CIB Bankban

Pénzcentrum2010. március 2. 08:17

A CIB Bank (Intesa Sanpaolo Csoport) a hazai pénzügyi piacon egyedülálló termékkel bővítette kínálatát, amely a vállalkozások és magánszemélyek számára egyidejűleg biztosít kedvező feltételeket.

A CIB Bank folyamatosan olyan szolgáltatási kör kialakítására törekszik, amelyben valamennyi ügyfele - legyen szó akár vállalkozásról, akár magánszemélyről - megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Kisvállalkozóként a munka és a család szorosan összefonódik, ehhez kínál hatékony megoldást CIB Családi Vállalkozói Számlacsomag. Eddig elkülönültek a vállalkozói és a lakossági számlák, sőt ezeket gyakran más-más banknál vezették az ügyfelek. A CIB Családi Vállalkozói Számlacsomaggal pénzügyeit egyszerűbben és lényegesen kedvezőbb áron intézheti, mintha számláik különálló számlaként működnének.

Az önálló számlákból álló csomag egy CIB vállalkozói bankszámlát tartalmazhat, amelyhez akár 10 CIB lakossági bankszámla is kapcsolódhat. Mind a csomagba tartozó vállalkozói, mind az ehhez kapcsolt lakossági folyószámlák jellemzője, hogy díjmentesen adható korlátlan számú átutalási megbízás a számlacsomagba tartozó számlák között. Ezen túl, a magánszámlákra - szintén korlátlan számú - díjmentes csoportos beszedési megbízás is adható.

Az egy csomagba tartozó bankszámlákat rendkívül kedvező számlavezetési díjak jellemzik: a lakossági számlák esetében például átlagosan 50-60%-kal alacsonyabbakkal számolhatunk, mint más, standard díjszabású bankszámláknál. További előny, hogy a CIB Csoport stratégiai partnereinek kínálatából akár 20% kedvezménnyel vásárolhatnak gépjárművet az új számlacsomag- tulajdonosok.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Aranykor Magánnyugdíj Pénztárhoz csatlakozó ügyfelek pedig 5 ezer forint egyszeri jóváírást kapnak a banktól. A február közepén indított, a hazai piacon egyedülálló számlacsomag március 1-jével a CIB Családfő Biztosítás lehetőségével is bővült.

A CIB Családi Vállalkozói Számlacsomag bármely CIB bankfiókban igényelhető.

Címkék: