60 új munkahely: nyílik a 100. magyar McDonald's

Pénzcentrum2009. augusztus 25. 15:32

Augusztus 28-án Győrött ünnepélyesen is megnyílik az ország századik, egyben Győr város harmadik McDonald's étterme.  Az új egység 60 dolgozónak biztosít majd munkahelyet.

Augusztus 28-án Győr határában, a Pápa felé vezető 83-as út mellett ünnepélyesen is megnyílik az ország századik, Győr város harmadik McDonald's étterme. 1990-ben itt nyílt az első vidéki McDonald's étterem, most pedig a századik egység is a közel 130 ezres lélekszámú Győr városában nyitja meg kapuit. A 21. századi életformához igazodva az étterem a nap 24 órájában áll majd a helyi lakosok és az egyik legnagyobb győri külvárosi tranzit útvonalon haladók rendelkezésére.

A McDonald's 1988-ban kezdte magyarországi terjeszkedését, 1992-ben 10 étterem üzemelt. A 90-es évek dinamikus hálózatfejlesztésének köszönhetően 1999-ben már 70 egység működött itthon, az elmúlt tíz évben pedig további 30 új étterem nyílt szerte az országban.

Az elmúlt hat évben közel 50 régi éttermét építette át a társaság. A 2003-ban indult étterem felújítási program mögött az a szándék áll, hogy a tíz évesnél idősebb McDonald's-okat a mai kor igényei szerint kényelmesebbé tegyék, a szolgáltatások körét még tovább bővítsék: McCafé kávézóval, autós kiszolgálással (McDrive), gyermekjátszókkal, internet hozzáféréssel (wifi) vagy éppen a fiatalokat megcélzó MP3 lejátszókkal. Idén 1,8 milliárd forintból fejleszt a gyorsétterem-lánc, összesen 9 egységet újít fel.

A nap 24 órájában nyitva tartó századik étterem 60 környékbeli lakosnak biztosít majd munkahelyet. A 700 millió forintos győri beruházás során átépítésre és fejlesztésre került az épület mellett található közúti csomópont is, erre a vállalat több mint 60 millió forintot költött. A 4200 négyzetméteres telek több mint 50 százalékát foglalja el az ápolt kert.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A századik egység nyitása alkalmából augusztus 28-án a Nagy Hamburgerváltón a 100 hazai McDonald's étterem legjobb hamburgersütői mérkőznek meg egymással, kora délutántól pedig szórakoztató és családi programokkal, koncerttel várja a győri vendégeket az új étterem.

Címkék: