A leghülyébb strandjátékok: csak felfújható legyen

Pénzcentrum2009. július 5. 08:02

Itt a jó idő, itt a strandszezon, a gyerekek pedig legszívesebben mindent megvetetnének velünk, amit csak a bazársoron meglátnak. A Pénzcentrum összeszedte a legőrültebb felfújható strandkellékeket.

 

A nyári pihenés elengedhetetlen kellékei a különféle felfújható játékok: a legviccesebbekből válogattunk egy csokorral. A csehszlovák gumimatrac és a pöttyös labda már a múlté...

 


A pirítósmatrac igazi brit kuriózum. Az nem feltétlenül garantált, hogy a Balatonban kitűnünk vele, hiszen Zamárdiban inkább a lángos a nyerő. Kapcsolódó cikkünk:  Veszélyes fagyizók, gyanús büfék: hol NE egyél a nyáron - interjú



Egy ilyen felfújható kanapéval viszont már garantált a hatás. Elsősorban az uraknak ajánljuk: pár doboz sör, szalmakalap, távcső, és focimeccs helyett a parton napozó bikinis hölgyeket lehet figyelni: egyenesen a vízből.

Kapcsolódó cikkünk:  Magyarország legjobb strandjai: A TELJES LISTA



Hasonló megfontolásból készülhetett a fenti gumiszék is. Az azonban egyáltalán nem biztos, hogy stabilan a víz tetején marad.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Szélcsendesebb időkre ajánljuk ezt a hatalmas hullámot. Szárazföldön kezdő szörfözők edzőpályának is használhatják.

 


Ez viszont már tényleg a jéghegy csúcsa: jobb helyeken a felfújható Titanichoz adják, ajándékba.

 


Testesebb gyermekeknek, esetleg nagycsaládosoknak ajánljuk a fenti labdát: egy nagyobb lendítéssel át lehet dobni a siófoki nagystrandról Alsóörsre.

 

Fotók: Internet / Pénzcentrum gyűjtés

Címkék: