Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. február 16.)

Pénzcentrum2024. február 16. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2024. február 16., péntek.

Névnap

Julianna, Lilla

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 389.18 Ft
CHF: 410.49 Ft
GBP: 455.13 Ft
USD: 361.71 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 17355 Ft
MOL: 2942 Ft
RICHTER: 9610 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.02.17: A pára-, ködfoltok feloszlását általában fátyolfelhős, napos idő követi, majd a nap második felében nyugat felől vastagabb felhők érkeznek. Délutántól a nyugatról kelet felé tartó csapadéksávból elszórtan valószínű kisebb eső, záporeső. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A minimum-hőmérséklet -5 és +3 fok között várható. A csúcsérték 10 és 16 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb, délnyugaton az enyhébb idő.

2024.02.18: Változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, de nagyjából a Miskolc-Szeged tengelyű összeáramlási zónában maradhatnak erősebben felhős területek is. Utóbbi tájakon helyenként előfordulhat kisebb eső, záporeső. Az északnyugati, északi szél nagy területen megélénkül, néhol megerősödik, a középső országrészben viszont gyenge marad a légmozgás. Hajnalban -2 és +7, kora délután 8 és 14 fokot mérhetünk, a tartósabban felhős tájakon lesz a hűvösebb.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Továbbra is kedvező marad a levegőminőség. (2024.02.16. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Továbbra is enyhe levegő érkezik fölénk, így meleg jellegű fronthatásra számíthatunk. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet, nehézkessé válhat a koncentrálás, lassulhat a reakcióidőnk. (2024.02.16)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,