Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. december 27.)

Pénzcentrum2023. december 27. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2023. december 27., szerda.

Névnap

János

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 381.68 Ft
CHF: 405.14 Ft
GBP: 440.05 Ft
USD: 345.6 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 15750 Ft
MOL: 2822 Ft
RICHTER: 8700 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.12.28: Éjjel sokfelé lehet pára, köd, rétegfelhőzet, amely főleg hazánk északi, északkeleti körzeteiben tartósabban megmaradhat. Másutt változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. A borult, ködös tájakon előfordulhat szitálás. Főleg a Dunántúlon megélénkül a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5 fok között alakul, a szélvédett körzetekben fagyhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 12 fok között valószínű, de a tartósabban borult, ködös részeken csupán 3, 6 fokot mérhetnek.

2023.12.29: Éjjel sokfelé képződhet pára, köd, rétegfelhőzet, amely helyenként napközben is tartósabban megmaradhat. Másutt változó felhőzetre számíthatunk. Néhol előfordulhat szitálás. A déli, délnyugati szél sokfelé megélénkül. Hajnalban -3, +6, kora délután 3, 13 fok várható, a borult, ködös tájakon lesz a hidegebb idő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Alapvetően kedvező levegőminőség valószínű, de a PM10 koncentrációja várhatóan növekszik. (2023.12.27. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Frontátvonulás nem nehezíti a mindennapjainkat, de a magasban hidegebb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé, ezért azoknál, akiknek a neuro-hormonális rendszere nem működik „olajozottan”, azok hidegfront jellegű változásokat tapasztalhatnak. Ilyen változás lehet a fejfájás, migrén, nehézkes gondolkodás, vérnyomás csökkenése. (2023.12.27)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,