Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. január 14.)

Pénzcentrum2022. január 14. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2022. január 14., péntek.

Névnap

Bódog

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 354.49 Ft
CHF: 339.52 Ft
GBP: 424.15 Ft
USD: 308.84 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18215 Ft
MOL: 2686 Ft
RICHTER: 8735 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.01.15: Szakadozott, főként alacsonyszintű felhőzet vonul át, emellett többórás napsütés valószínű. A Tiszántúlon a zúzmarás köd, rétegfelhőzet köd egy része tartósan is megmaradhat. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megélénkül, olykor meg is erősödik, de keleten gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +4 fok között alakul, de a havas, illetve szélvédett tájakon ennél lényegesen hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 3 és 8 fok között valószínű, de ahol keleten beragad a felhőzet, ott csak 0 fok köré melegszik fel a levegő.

2022.01.16: Éjszaka főként a Dunától keletre terjeszkedik a zúzmarás köd és a rétegfelhőzet, amely elsősorban a Tiszántúlon napközben is megmarad. Máshol fátyolfelhős, napos idő valószínű. Számottevő csapadék nem lesz. A nyugati szél napközben többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -2 fok között alakul, de a havas, illetve szélvédett tájakon ennél hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos országrészekben 2, 8, a Tiszántúlon -2, +1 fok között várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A szeles időjárás hatására javuló tendencia várható a levegőminőségben. A PM10 koncentrációja általában az egészségügyi határérték alatt alakul. (2022.01.14. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Péntek délutántól a hidegfrontra érzékenyek szervezetét terhelheti meg az időjárás, ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. (2022.01.14)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,