Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. július 6.)

Pénzcentrum2021. július 6. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2021. július 6.

Névnap

Csaba

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 351.79 Ft
CHF: 321.65 Ft
GBP: 411.21 Ft
USD: 296.2 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 15960 Ft
MOL: 2378 Ft
RICHTER: 7905 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.07.07: Derült, száraz idő lesz. A Dunántúlon helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. A hőmérséklet hajnalban 14 és 21, a legmelegebb délutáni órákban 32 és 37 fok között alakul.

2021.07.08: Túlnyomóan derült időre számíthatunk, csak nyugaton lehet helyenként több a fátyol-, esetleg a gomolyfelhő. Csapadék nem várható. A délkeleti szél elsősorban a Dunántúlon megélénkül, Sopron és a Fertő környékén erős lökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 23, a csúcsérték 33 és 38 fok között alakul.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Az ózon koncentrációja napközben helyenként rövid időre meghaladhatja az egészségügyi határértéket. (2021.07.06. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Éjszaka nyugat felől okkludálódó front érkezik, ez napközben kelet felé haladva fokozatosan gyengül. Délutántól ismét melegszik felettünk a légkör. A különösen érzékenyeknél előfordulhat fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás. (2021.07.05)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,