Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. június 30.)

Pénzcentrum2021. június 30. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. június 30., szerda.

Névnap

Pál

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 351.73 Ft
CHF: 320.7 Ft
GBP: 409.34 Ft
USD: 295.52 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 16275 Ft
MOL: 2376 Ft
RICHTER: 7905 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.07.01: Sok napsütés mellett többfelé erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható némi fátyolfelhőzettel. Szórványosan előfordulhat zápor, helyenként zivatar, melyre napközben legnagyobb esély a keleti, északkeleti országrészben mutatkozik. Az északnyugati, nyugati szelet élénk vagy erős lökések kísérik, zivatar környezetében a szél viharossá is fokozódhat. A hajnali 15, 22 fokról 26 és 32 fok közé melegedhet fel a levegő, északnyugaton az alacsonyabb, keleten a magasabb értékekkel.

2021.07.02: Sok napsütés mellett napközben erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható némi fátyolfelhőzettel. Szórványosan záporeső, helyenként zivatar is kialakulhat nagyobb eséllyel az északkeleti, illetve a nyugati, délnyugati országrészben. Az északnyugati szelet élénk, többfelé erős, zivatarban viharos széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18, a maximum-hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A délutáni órákban az ózon koncentrációja meghaladja az egészségügyi határértéket. Este a forgalmasabb helyeken a nitrogén-dioxid koncentrációja is határérték közelébe emelkedhet. (2021.06.30. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem várható. Erős lesz az UV-B sugárzás. (2021.06.29)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,