Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. február 24.)

Pénzcentrum2021. február 24. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. február 24., szerda.

Névnap

Mátyás

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 358.60 Ft
USD: 295.10 Ft
CHF: 325.55 Ft
GBP: 418.16 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 42945.11
OTP: 12920 Ft
MOL: 2150 Ft
RICHTER: 8700 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Február 24. szerda: Késő délelőttig a köd jórészt megszűnik, az ország legnagyobb részén sok napsütés várható, de kisebb körzetekben - várhatóan az Alföld egyes részein, északkeleten - tartósabban felhős maradhat az ég, illetve párás maradhat a levegő. Országszerte mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos területeken 11 és 19 fok között várható, de a tartósabban borult, ködös tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet. Késő estére 0 és +10 fok közé hűlhet le a levegő.

Február 25. csütörtök: Az éjszaka képződő köd napközben a legtöbb helyen feloszlik, kisüt a nap, de főként északkeleten tartósabban is megmaradhat a köd. Néhol szitálás előfordulhat. Helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között várható, de a tartósabban ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet.

Február 26. péntek: Az éjszaka képződő köd napközben a legtöbb helyen feloszlik, kisüt a nap, de főként északkeleten tartósabban is megmaradhat a köd. Néhol szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 17 fok között várható, de a tartósabban ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Az éjszaka képződött köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet helyenként csak lassan oszlik fel, illetve éjszaka újraképződik. Emiatt a hajnali, reggeli órákban sokfelé rosszak lesznek a látási viszonyok. Szitálás, ónos szitálás miatt csúszósak lesznek az utak. Szerda napközben javulnak a közlekedés meteorológiai feltételei.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, vasút, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,

A weboldalon cookie-kat használunk.

Cookie tájékoztató