Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. november 3.)

Pénzcentrum2020. november 3. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2020. november 3.

Névnap

Győző

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 366.28 Ft
USD: 314.26 Ft
CHF: 342.31 Ft
GBP: 406.30 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 33077.55
OTP: 10340 Ft
MOL: 1520 Ft
RICHTER: 6470 Ft

Országos középtávú előrejelzés

November 3. kedd: A nyugati és déli megyékben a ködfoltok feloszlását követően változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Eközben az ország északkeleti felén borult, párás, helyenként tartósan ködös időre kell számítani, de a középső megyékben napközben csökkenhet a rétegfelhőzet kiterjedése. Legfeljebb szitálás fordulhat elő a felhős tájakon. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a naposabb nyugati és déli tájakon 17 és 22, a tartósan borult országrészekben 10 és 16 fok között várható. Késő estére 8 és 14 fok közé hűl le a levegő.

November 4. szerda: Sok helyütt számítani lehet párásságra, ködre, alacsonyszintű felhőzetre, majd napközben meg is vastagszik a felhőtakaró. Több helyen várható szitálás, eső, zápor. A Dunántúlon, estétől az északkeleti országrészben is megélénkül, helyenként megerősödik az északi, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között várható.

November 5. csütörtök: Eleinte nagyrészt erősen felhős vagy borult idő várható, majd egyre többfelé felszakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben még több helyen előfordul eső, zápor, délutántól, estétől megszűnik a csapadék. Az északi szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Kedd reggelig nagy területen párássá válik a levegő, illetve sokfelé képződhet köd. Csapadékra eleinte az ország északkeleti, keleti tájain számíthatunk, majd hajnaltájt a ködös részeken lehet gyenge szitálás. A köd miatt csökken a látástávolság, illetve gyakran lehetnek csúszós, nedves útszakaszok. Vezessünk óvatosan!

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Meleg fronthatás várható. Fejfájás, migrén, fáradékonyság gyakran jelentkezhet.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, autópiac, névnap, dax,