Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. szeptember 15.)

Pénzcentrum2020. szeptember 15. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2020. szeptember 15.

Névnap

Enikő, Melitta

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 357.39 Ft
USD: 301.18 Ft
CHF: 331.60 Ft
GBP: 386.94 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35004.24
OTP: 10700 Ft
MOL: 1647 Ft
RICHTER: 6965 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Szeptember 15. kedd: Derült vagy gyengén felhős idő várható csapadék nélkül. Az északkeleti, keleti szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 között valószínű. Késő estére 16 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szeptember 16. szerda: A több órás napsütés mellett gomolyfelhőkre és egyre több fátyolfelhőre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Szeptember 17. csütörtök: A hosszabb-rövidebb napsütés mellett egyre többfelé megnövekszik a felhőzet. Szórványosan előfordul zápor, zivatar, eleinte főleg nyugaton és északon, majd másutt is. A szél északira fordul, sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Száraz utakon, jó látási viszonyok mellett közlekedhetünk, a hajnali, reggeli órákban kisebb körzetekben csökkenhet átmenetileg a látástávolság.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket, azonban a nagy napi hőingás egyeseknek okozhat panaszokat.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, svájci órák,