Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. június 26.)

Pénzcentrum2020. június 26. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2020. június 26., péntek.

Névnap

János, Pál

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 354.37 Ft
USD: 315.75 Ft
CHF: 333.02 Ft
GBP: 392.51 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 37001.94
OTP: 11430 Ft
MOL: 1903 Ft
RICHTER: 6820 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Június 26. péntek: Általában több órára kisüt a nap, emellett erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés. Több helyen valószínű zápor, zivatar - nagyobb számban a délutáni, esti órákban, és kiemelten az északi országrészben. Néhol akár heves zivatar is kialakulhat. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon helyenként megerősödik, de intenzívebb záporok, zivatarok környezetében is lehetnek erős vagy viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul. Késő estére 17 és 23 fok közé hűl le a levegő.

Június 27. szombat: Északkeleten, északon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, és több helyen alakul ki zápor, zivatar, az ország nagyobb részén ugyanakkor sok napsütésre van kilátás többnyire kevés gomolyfelhővel, és csak néhol lehet csapadék. A déli, délnyugati szél nagy területen megélénkül, néhol megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 28 és 32 fok között alakul, de északkeleten napközben egy-két fokkal hűvösebb lehet.

Június 28. vasárnap: Nagyrészt napos időre számíthatunk északkeleten erőteljesebb, másutt többnyire gyenge gomolyfelhő-képződéssel. Délnyugaton nem várható csapadék, északkelet, kelet felé haladva nő a zápor, zivatar esélye. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad, de zivatarok környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 28 és 33 fok között alakul, de északkeleten napközben egy-két fokkal hűvösebb lehet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Változóak lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. Az ország nagy részén száraz utakon autózhatunk, de éjszaka a nyugaton, majd napközben keleten is kialakulhatnak záporok, egy-egy zivatar. Emiatt szakaszosan csúszósak lehetnek az utak. Szélerősödés csak zivatarok idején okozhat iránytartási problémát.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Front nincs, de enyhébb levegő érkezik. Esetleg előfordulhat fejfájás, migrén, álmatlanság, vérnyomás-ingadozás.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,