Utazók figyelem! Több órás sorok várhatóak a hétvégén a határátkelőknél

MTI2011. január 28. 16:05

Több határállomáson a hétvégén hosszabb várakozásra kell felkészülniük az utasoknak a rendőrség pénteki közlése szerint.


Záhony közúti határátkelőhelyen akár 60-180 perces forgalomtorlódás is kialakulhat a személy- és teherforgalomban mindkét irányban. A várakozási időt növelheti a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett új intézkedés, miszerint számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról.

Beregsuránynál 60 perces várakozással számolnak, a reggeli órákban belépő, a délutáni órákban a kilépő irányban.

A záhonyi és a beregsurányi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak továbbra is a 7 és 19 óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyet és a 8 és 16 óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánlja a rendőrség.

Ártánd közúti határátkelőhelyen a hétvégi kamionstoppal összefüggésben belépő irányban 30-60 perces várakozás lehet a teherforgalomban - közölte a rendőrség.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az utasok naprakészen tájékozódhatnak a határátkelőhelyeken lévő aktuális várakozási időkről a rendőrség honlapján.

 

Címkék: