Íme a hétvégi Oldtimer Rally programja

Pénzcentrum2010. augusztus 24. 20:02

A kíváncsiaknak több alkalmuk is lesz arra, hogy megnézzék a járgányokat, a nyilvános megállópontokon pihenő helyzetben is megcsodálhatók az autók, de a kitartóbbak menet közben is elcsíphetik őket. Lesz rá lehetőség bőven, a benevezett versenyzők és navigátoraik 450 kilométert tesznek meg hazánk gyönyörű északnyugati részén, és a csapat ellátogat Szlovákiába is.

A központ ezúttal is az Audi Gyár

Innen indulnak az Audi Eastoric Rallye résztvevői. Az oldtimer Szuperkupa negyedik futamára a kétfős csapatok augusztus 26-án, csütörtökön 14 órától az ETO-Park Parkolójában készülnek fel. A verseny előtti bemelegítést bárki megtekintheti, de egyébként útközben is el lehet csípni a veterán szépségeket. 27-én, pénteken reggel Tata felé indul a mezőny. Itt az Öreg tó partján lesz egy időellenőrző állomás, majd Esztergomnál kelnek át a határon. Az ebéd után Komáromnál érnek vissza magyar területre.

A győriek és a város közelében lakók pénteken délután a Dunakapu téren csodálhatják meg az öreg technikákat, ahová a Bornapok vendégeként 16.30-tól futnak be. A szombati napon Pápa felé halad a csapat, ahol a résztvevők már évek óta szívesen látott vendégek, majd a kávészünet Mihályházán érkezik el. Az ebéd Pannonhalmán, az apátság új éttermében lesz, majd a Rábaringen köröznek. Az ETO Parknál ér véget a verseny a délutáni órákban.

Azok, akik vállalják az Audi Eastoric kihívását, 450 kilométer leküzdésével és a KRESZ betartásával néznek szembe két napon át. Festői tájakat, eldugott falvakat érintve számos településen haladnak keresztül, ahol az érdeklődők az út mentén meg is nézhetik a járgányokat, de több megállóponton is körbejárhatók lesznek az autóritkaságok.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Csodálnivaló oldtimerek, ne hagyd ki!

Miután közúti versenyről van szó, száguldásról szó sem lehet, az Oldtimer Szuperkupa versenyein a közlekedési szabályok betartásával juthatnak el a veterán autósok egyik feladattól a másikig. Az időmérő szakaszokon századmásodpercre előírt időket kell a lehető legprecízebben teljesíteni. A fotocellák között leküzdött etapok döntik el a helyezéseket. Az lesz az első, aki a legkisebb eltéréssel teljesíti a szintidőket - hacsak nem követ el valamilyen útvonalhibát.

Címkék: