Dupla bánat! A 45 milliós kocsijára zuhant a csaja az emeletről

Pénzcentrum2010. május 13. 18:02

Igazán szerencsésnek nevezhető az a 22 éves Aberdeen-i lány, aki kizuhant a házuk egyik első emeleti ablakából, de mázlijára nem a betonra esett, mivel a ház előtt parkolt a szerelme vadonatúj Aston Martinja.

A lány a motorháztetőn landolt, így kisebb sérülésekkel megúszta a zuhanást. Ki tudja, ha nem áll ott a méregdrága verda, talán le is bénul, de szerencsétlen esetben akár bele is halhatott volna a közel 4 méteres zuhanásba.


Forrás: Sun magazin

A batárja két hete cserélte le Audi R8-asát a 140 ezer fontba (45 millió forintba) kerülő sportautóra, aminek az elején most egy nagy horpadás keletkezett.

A fiatalok az egyik barátjuk születésnapját ünnepelték, amikor a baleset történt. A társaság a földszinti konyhában iszogatott, amikor a lány felment az emeletre és eddig tisztázatlan okokból kizuhant az ablakon.

A többiek egy nagy kiáltást és egy csattanást hallottak, erre kimentek és megpillantották a lányt a motorháztetőn. Hívták a mentőket, akik kórházba szállították kivizsgálásra, de amikor megállapították, hogy nem annyira súlyosak a sérülései, hazaengedték lábadozni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egyértelműen az autó mentette meg az életét - állapították meg a kórházban. A szerelme apró elektronikai problémákra panaszkodott, miután megvette az autót, most két oka is lesz arra, hogy ellátogasson a szervizbe.

Címkék: