A világ legdurvább parkolása: a hetediken törte át a parkolóház falát a Mercedes

Pénzcentrum2010. április 29. 16:58

Tragédiával is végződhetett volna az a manőver, amit tegnap mutatott be egy férfi a Mercedesével a Bank of America oklahomai parkolóházának hetedik emeletén.

A sofőr próbált betolatni egy parkolóhelyre, amikor elmondása szerint a lába beakadt a gázpedálba, az autó pedig nagy sebességgel áttörte a parkolóház falát.

A Mercedes félig kilógott az épületből, alatta a mélység, de szerencsére a motor lefulladt és az autó megállt. A férfi sértetlenül szállt ki a járműből, amit a segítségére sietők sikeresen bevontattak az épületbe.

A lehulló törmelék a lent parkoló járművek közül kárt tett néhányban, egy 2 éves Corollának például behorpadt a teteje és betört a szélvédője, de szerencsére senki nem sétált arra a baleset idején.

A környékbeli járókelők megdöbbenve figyelték az eseményeket, sokan a mobiltelefonjukkal rögzítették a történteket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az épület falán keletkezett rést a további javításig egy lemezzel takarták el.

Címkék:
bank of america,