Nem Yorkban bemutatták a sportcsomaggal készült Suzukit

Pénzcentrum2010. április 5. 12:02

A New York-i Autó Kiállításon lerántották a leplet a sportcsomaggal kínált Suzuki Kizashiról. Korábban a válságra hivatkozva le is akarták állítani a fejlesztést, de végül megjelenhetett a modell, igaz a hibrid változat nem készült el és a motorhoz sem tudtak érdemben hozzányúlni.


A tengerentúlon forgalmazott modell 2,4 literes négyhengeres erőforrása 185 lóerős teljesítményre képes. A küllemében megújult négyajtós többféle felszereltségben is elérhető lesz, A hatsebességes kézi váltó mellett felárért összkerék meghajtást is kérhetnek a vásárlók.

A 2011-es Suzuki Kizashi Sport vételárát egyelőre nem tették közzé, a szakértők a 2010-es modell ára alapján úgy vélik, hogy 25 ezer dollár felett lehet a bevezető alapár. A GTS és az SLS felszereltséghez rendelhető egyedi csomag 18 colos felniket, a korábbinál valamivel alacsonyabb hasmagasságot és átlósan futó hűtőrácsot tartalmaz, a díszítőelemeket krómbevonattal látják el.

Az Egyesült Államokban a nyár végén dobják piacra a sportos Kizashit, de mivel a GM-mel nem sikerült megegyezni, a V6-os változat nem lesz elérhető. Forrás: Motorauthority magazin

Címkék: