Bank által visszavett autók: itt egy jó összeköttetés!

Pénzcentrum2009. november 27. 08:17

A Gablini cégcsoport közreműködésével Erste Autó néven - a magyar lízingcégek közül elsőként - használtautó kereskedést nyit az Erste Leasing.  

A magyar autófinanszírozási piacon egyedülálló megoldással az Erste a pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfelek tartozásainak csökkentése érdekében olyan használtautó telephelyet hoz létre, ahol központosítva, szakértők segítségével és a lízingcég felügyelete mellett közvetlenül valósulhat meg az autók értékesítése.

"Közvetlenül a végfelhasználóknak történő értékesítéssel a lehető legmagasabb vételár érhető el, ami javítja az ügyfél pozícióit" - mondta Megyeri István, az Erste Leasing elnök-vezérigazgatója.

Az autók tárolására a Gablini csoportnak az M3-as kivezetőnél lévő, újpalotai telephelye szolgál, ahol egy időben akár több száz, bevizsgált, garantált minőségű autót kínálnak majd megvételre.

Az Erste Leasing az új telephelyen a helyszínen nyújt finanszírozási és biztosítási konstrukciókat a vásárlóknak, továbbá minden olyan egyéb szolgáltatást, amely egy gépjármű megvásárlásához kapcsolódik. A vevőknek lehetőség nyílik használtautó beszámításra, vagy garanciális szolgáltatások igénybevételére is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Korábban: Nyugdíjaznák magukat az autópiaci guruk: belefáradtak a szélmalomharcba

Címkék: