Kiderült: ekkor és itt temetik el Berki Krisztiánt

Pénzcentrum2022. május 19. 09:15

Nem akárhol lesz a végső nyughelye a 41 éves korában elhunyt egykori Fradi-vezérnek és tévés személyiségnek: felesége, Berki Mazsi most elárulta, mikor és hol helyezik végső nyugalomra Berki Krisztiánt.

Mint arról lapunk is beszámolt, 41 évesen, május 6-án reggel meghalt Berki Krisztián, televíziós személyiség és egykori FTC-elnök. Felesége, Berki Renáta egy Instagram-posztban tudatta a gyászolókkal, hol és mikor vehetnek végső búcsút férjétől - és egy kérést is megfogalmazott a gyászolók felé.

"Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26-án, 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet" - írta a posztban a gyászoló feleség, Berki kisebbik gyermekének édesanyja. Krisztián tehát nem akárhol fog nyugodni, a Farkasréti temetőben ugyanis híres énekesek, tévések és színészek, valamint írók és költők töltik örök álmukat.

Címkék:
gyász, temetés, berki krisztián,