Világbajnok luxusbirtokot vásárolt a brazil sportceleb

Pénzcentrum2011. február 13. 11:02

Januárban robbant a hír, hogy a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Flamengo átigazolta a korábbi világbajnok Ronaldinhót az AC Milantól. A riói klub 2014-ig végéig szóló szerződést kötött a támadóval. A játékos a hazatérésekor egy elitszállodába költözött, de rövid keresgélés után most megtalálta a számára megfelelő álomotthont.

A trükkjeivel még a sokat látott brazil szurkolókat is ámulatba ejtő támadó középpályás a helyi lapok szerint 20 millió brazil reálért, átszámítva 2,4 milliárd forintért vásárolt meg egy minden igényt kielégítő birtokot. Az alábbi képen látható, Rio de Janeiro nyugati részén található luxus-negyedben felépített ingatlan lehet Ronaldinho otthona, amíg kitölti a 4 éves szerződését.


A 3500 négyzetméteres birtokba már az első bejáráskor beleszeretett a brazil játékos, aki visszautasíthatatlan vételi ajánlatot tett az eladó felé. A tulajdonos átszámítva 1,7 milliárd forintnak megfelelő összeget remélt a birtokért, amire a sportoló igencsak rákínált.

Az adásvételi procedúra végéig a focista a Windsor Barra szálloda elnöki lakosztályában húzza meg magát átszámítva napi 800 ezer forintért. A játékost azonban a horror ár sem vágja földhöz, mivel levezetésként is csillagászati összegeket keres. A riói klubnál évente a fenti luxusingatlan árának megfelelő összeggel honorálják a munkáját, amit a reklámszerződésekből befolyó eurómilliók egészítenek ki.



Ronaldinho 10 varázslatos gólja (Forrás: youtube.com)

"A szurkolók hatalmas szeretetre számíthatnak tőlem. Nagyszerű érzés volt, ahogy itt fogadtak. Nagyon köszönöm nekik, a legjobbat várhatják tőlem. Visszatértem Brazíliába, a Flamengóhoz, hogy újra a régi formámban játsszak. Bízom benne, hogy az itt nyújtott teljesítményemmel a válogatottba is visszakerülhetek" - mondta Ronaldinho.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ha kíváncsi vagy, hogy mennyit keres Ronaldinho, amíg Te elolvasol egy cikket, kattints IDE!


Címkék: