Mobillal is fizethetünk az ingatlan.com-on

Pénzcentrum2010. augusztus 2. 14:02

Új szolgáltatást vezetett be az ingatlan.com. A lakossági hirdetők ezentúl mobiltelefonjuk segítségével is rendezhetik a számlát, ha ingyenes hirdetéseiket extra szolgáltatásokkal bővítik. Az új kényelmi szolgáltatás egyelőre a T- Mobile számlás és kártyás előfizetői számára elérhető, de az ingatlan.com szándéka a többi mobilszolgáltatót is bevonni a rendszerbe.

A mobilvásárlás fogalma nem takargat semmilyen bonyolult dolgot. Mindössze annyit jelent, hogy egy termék, vagy szolgáltatás azonnali kifizetése a mobiltelefon előfizetés, vagy vásárlásra használható speciális egyenleg terhére történik.

"Az ingatlan.com rendszerét összekapcsoltuk a CMPS-szel (Cellum Mobile Payment System), amely három magyar mobilszolgáltató által közösen üzemeltetett fizetési rendszer." - mondta el Korbuly Krisztián, az ingatlan.com vezérigazgatója. "Így az eddigi bankkártyás, átutalásos vagy a hagyományos postai csekkes fizetés mellett egy negyedik lehetőség is ügyfeleink rendelkezésére áll, hogy kifizessék az ingyenes hirdetéshez kért extra szolgáltatásokat, mint például a fotófeltöltés, vagy kiemelés árát. Ügyfeleink a hirdetési szolgáltatás árán felül nem fizetnek külön kényelmi díjat a mobilon történő vásárlásért, mint például autópálya matrica vásárlásakor."

A mobilvásárlással történő fizetés előnye a bankkártyás fizetéshez hasonlóan, hogy a szolgáltatások, például fényképek a sikeres fizetés pillanatában azonnal aktiválódnak az ingatlan.com-on.

A fizetési tranzakció sikeres lezárásakor a fizetendő összeget a mobilszolgáltató ráterheli az ügyfél következő számlájára, vagy az ügyfél vásárlásra használható speciális egyenlegéből (T-Mobile-nál ez az ún. univerzális egyenleg) azonnal levonja azt.

Címkék: