Egymilliárdot csenget, csak a celeb mellé temessék

Pénzcentrum2010. július 19. 13:02

48 évvel a színésznő halála után 3,6 millió dollárért kínálják eladásra azt a Los Angeles-i ingatlant, ahol 1962-ben holtan találták az ünnepelt sztárt, Marilyn Monroe-t. Érdekesség, hogy tavaly egy internetes aukciós portálon egy licitáló 4,6 millió dollárt (körülbelül egymilliárd forintot) fizetett a sztár a Westwood-i temetőben található végső nyughelye melletti sírhelyért.


A színésznő 1962-ben 90 ezer dollárért vásárolta meg a már akkor is luxuskörnyezetnek számító Brentwood kertvárosában található ingatlant.

Monroe mindössze fél évig élvezhette az 1929-ben spanyol stílusban épült földszintes házat, mielőtt holtan találták az egyik hálószobában.

A négyszobás és három fürdőszobával felszerelt házhoz egy különleges formájú udvari medence is tartozik.

A kétezer négyzetméteres telken fekvő épület egy csendes utca végén található, a telekhatárokat magas kerítések övezik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Monroe egykori házát a mai napig a környék koronaékköveként tartják számon. Az udvaron gondozott növényzetet találni, amely mesés környezetbe varázsolja a speciális ingatlant.

A háztól nem messze található a San Vicente Boulevard, ahol neves üzletek és éttermek várják a vásárlókat.

Címkék: