Lady Gaga szokatlan villantása: nézd meg a botrányhősnő otthonát!

Pénzcentrum2010. július 4. 07:02

A világot megbotránkoztató énekesnő sokakat meglepett a "csupán" hagyományos luxuselemekben bővelkedő ingatlan kiválasztásával. Tőle valami extravagáns kastélyt, vagy kacsalábon forgó palotát vártunk, de a színpadi megnyilvánulásaitól eltérően egy a felső tízezer körében átlagosnak mondható Beverly Hills-i villa mellett tette le a voksát.

Egy hírességek ingatlanjait felvonultató internetes portál szerint az énekesnő tavaly októberében bérelte ki az alábbi képen látható villát.

A havi bérleti díj 25 ezer dollár, de az énekesnő állítólag annak ellenére sem zárkózna el a 16,5 millió dollár értékű ingatlan esetleges megvásárlásától, hogy nemrégiben egy interjúban kijelentette, hogy született New York-iként soha sem fogja megszeretni Hollywood-ot.

A színpadi és az egyéb közszereplései alkalmával produkált húzásaival sokakat megdöbbentő - szakmai berkekben egyébként rendkívül tehetségesnek tartott - Lady Gaga, eredeti nevén Stefani Germanotta a hagyományos luxus mellett döntött, amikor ingatlant választott magának.

Az elegáns lakosztályokkal, a faburkolatos könyvtárral és a saját fitneszteremmel ellátott, valamint végtelen hatást keltő medencével rendelkező villával csak egyetlen gondja lehet az énekesnőnek, hogy a sorozatos fellépések miatt, alig van otthon és nem tudja kellőképpen kihasználni a méregdrága luxust.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az ötszobás villa szomszédságában olyan hírességek élnek, mint Nicole Kidman, Keith Urban, Jessica Simpson, Penelope Cruz, vagy éppen Madonna menedzsere Guy Oseary.

Címkék: