Kísérteties felfedezés! Elhagyott szentély a ház alatt - képek!

Pénzcentrum2010. április 7. 11:02

Egy fiatal házaspár - Pat és Daniel Farla - 3 évvel ezelőtt vásároltak egy családi házat a brit Telford városában. Az ingatlanról úgy tudták, hogy körülbelül 230 évvel ezelőtt épülhetett, egyéb érdekességet, vagy különlegességet nem hallottak a házról. Egy hétvégi házibuli során azonban minden megváltozott, a pár nem is gondolta volna, hogy egy titkos szentély felett laknak.

Az ingatlan felújítása során nem tapasztaltak semmi különöset, ám a buli alkalmával egy barátjuk rákérdezett a konyhában található vasrácsra. Azt mondták, hogy egy régi szellőző fedele lehet, de az egyik fiú nem hagyta annyiban a dolgot.

Eltávolította a vasrácsot és bepréselte magát a résbe, ahol kartonpapírokba ütközött. Miután kitisztította a járatot és továbbment, meglepő felfedezést tett.

A ház alatt egy titokzatos kápolnát talált, ahol a földön egy fából készült korhadt kereszt hevert, két oldalt pedig kis emelvényeket látott, ahol a valaha összejött gyülekezet helyett foglalhatott.

Egy helyi történész szerint a felfedezés átírtja a ház történetét, a titokzatos terem akár 300 éves is lehet. A földön a múlt század első feléből származó újságok és üres borospalackok hevertek, ami arra utal, hogy utoljára a világháború idején használhatták bunkerként az emberek (Forrás: Sun magazin).

Címkék: