Kettesben pörögne Lewis Hamilton

Pénzcentrum2010. március 4. 18:02

A száguldó cirkuszba üstökösként érkező fiatal pilóta, a Forma-1-ben töltött eddigi három szezonja alatt egy világbajnoki címig (2008), egy ezüstéremig (2007) és tavaly egy összesített 5. helyezésig vitte. A holtszezonban előtérbe került a sportoló magánélete, aki ezúttal két hollywoodi ingatlanügylettel hívta fel magára a figyelmet.

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger néhány hónap szünet után újra egy párt alkotnak. A sportoló tudja, hogy korábban mi vezetett a szakításhoz, ezért - kerül, amibe kerül - változtatni kíván néhány dolgon.

Nicole egy a hazánkban "Szombat esti láz" néven futott táncos show-műsorhoz hasonló produkcióban vesz rész Los Angelesben, ami a teljesítményétől függően akár hónapokra elszakíthatja a párjától.

A nagy távolságok mindig is megnehezítették a kapcsolatukat, Lewis a szezon alatt gyakorlatilag szinte mindig úton van.

Lewis úgy döntött, hogy két ingatlant is kibérel a városban, ahol - ha versenyzői kötelezettségei engedik - maga is megszállna. Az egyik egy különálló ház a flancos Melrose Avenue-n, a másik pedig a kedvenc bevásárló utcájuk, a The Grove közelében található luxus társasház egyik tetőtéri lakása.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A bérleti díj egyelőre nem publikus, de a rossz nyelvek szerint Lewis a várható költségek töredékéből megoldhatta volta a problémát a kelet-skót partok mentén és még a Knokhill-i versenypálya is ott lenne a szájában.

Címkék:
versenypálya,