Kinyílt egy X-akta! Mik repkednek itt? - képek

Pénzcentrum2009. november 1. 14:02

Nem szeretnénk csalódást okozni a sci-fi rajongóknak, de ezúttal nem azonosítatlan repülő tárgyakra, hanem repkedő dollármilliókra kaptuk fel a fejünket. Az elmúlt hónapokban több adásvételbe is belebonyolódott az X-akták alkotója, Chris Carter eladott és vett is egy-egy házat.

Carter hónapok óta hirdette malibui házát, amely végül 17,5 millió dollárért talált gazdára. A rendező nem sokat ült a pénzen, annak egy részét máris egy másik ingatlanba forgatta.

Carter 5,45 millió dollárt fizetett a képen látható spanyol stílusban épített kaliforniai házért, a Santa Barbarában található ingatlant egy fél éve kezdték el árulni, akkor még félmillióval drágábban.

A házhoz 4500 négyzetméteres telek tartozik, a szépen ápolt udvaron egy medence és egy három gépkocsi tárolására alkalmas garázs található.

A házhoz szinte hozzá sem kell nyúlni, mivel a közelmúltban esett át teljes felújításon. A beltéri kialakításról készült képek hűen tükrözik az aprólékos munkát és a magas színvonalú kivitelezést.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A hírek szerint Chris számos egyéb lakóingatlannal és nyaralóval rendelkezik az államokban (a képek forrása: Bergproperties).

Címkék: