Korszerű Otthon Hitel 25 ezer forintos gázszámla jóváírással!

Pénzcentrum2009. április 23. 10:45

A FŐGÁZ a Magyar Cetelem Bank a ma délelőtti sajtótájékoztatón jelentette be új, lakossági ügyfeleknek kínált szolgáltatását. A Korszerű Otthon Hitel pénzügyi konstrukció célja, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak a tudatos energiafelhasználáshoz, illetve energia-megtakarítási törekvéseik megvalósításához.

A fogyasztási hitelek magyarországi piacvezetőjeként számon tartott Magyar Cetelem Bank partnerségében kialakított szolgáltatás célja, hogy további segítséget nyújtson a fővárosi lakossági gázfogyasztóknak a tudatos energiafelhasználáshoz, illetve az energiahatékonyság növeléséhez.

A FŐGÁZ utóbbi évekre vonatkozó fogyasztási adatainak elemzése rávilágított, hogy a fővárosi háztartási fogyasztók körében a 2007-től eltelt időszakban 7-8 %-os földgáz-fogyasztáscsökkentés történt. Az energia gazdaságos felhasználása mindenki közös érdeke, ezért a szolgáltató a jövőben is támogatni kívánja háztartási fogyasztók tudatos és takarékos energiafelhasználását.

Mindezt elsőként egy egyszerű és minimális ráfordítással megvalósítható megoldás felajánlásával, a megfelelő és folyamatos készülék karbantartás elvégeztetésére irányuló szolgáltatás bevezetésével tette. Ezzel a biztonság növelésén túl mintegy 5-6 %-os megtakarítás érhető el, azonban sokszor a karbantartás már nem elegendő.

Korábban: Új lakossági szolgáltatást kínál a FŐGÁZ!

A Fővárosi Gázművek Zrt. a Magyar Cetelem Bank Zrt. partnerségében ezért egy olyan finanszírozási lehetőséget kínál a fogyasztók részére, amellyel akár további 20-40 %-os megtakarítás érhető el.

A Korszerű Otthon Hitel igénybevétele megkönnyíti a fogyasztók otthoni fűtési rendszerének vagy nyílászáróinak korszerűsítését, ezzel segítve energia megtakarításukat. A Cetelem vezérigazgatója az egyösszegű visszatérítés mellett a beruházás hosszú távú előnyét is kiemelte. A megtakarításból finanszírozható a hitel, a futamidő lejártát követően pedig kevesebb kiadás terheli a családi kasszát.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A hitel éppen ezért "klasszikus befektetésnek" tekinthető, mivel a fűtési rendszer felújításának eredményeként kiszámítható és biztos fogyasztáscsökkenés következik be. Nem elhanyagolható tény ezen felül, hogy a hatékony fűtési rendszer az adott lakás forgalmi értékére is pozitív hatással van.

A Korszerű Otthon Hitel kezes- és ingatlanfedezet nélkül felvehető rögzített törlesztőrészletű forint alapú hitel, így nincs árfolyam- és kamatkockázata, és a partnerek által nyújtott ingyenes korszerűsítési szaktanácsadás, valamint további kedvezmények kapcsolódhatnak hozzá.

A Korszerű Otthon Hitelt 2009. augusztus 31. előtt igénybe vevő fogyasztóinak a FŐGÁZ egyszeri 25.000 Ft-ot jóváír a 2009. december havi gázszámlájukból. Ez a jóváírás több mint egy fővárosi lakossági ügyfél átlagos éves fogyasztásának 10 %-a.

A Magyar Cetelem Bank és a FŐGÁZ közös szolgáltatása tehát a Fővárosi Gázművek Zrt. lakossági ügyfeleinek immár egy újabb lehetőséget kínál az ésszerű és takarékos energiafelhasználás megvalósítására. A készülék karbantartási szolgáltatással évi 5-6 % gázfogyasztás takarítható meg, ahol pedig ez kevés, vagy a készülékek állapota miatt nem kielégítő a karbantartás által nyújtott megoldás, ott a Korszerű Otthon Hitel kínál további segítséget, megtakarítási lehetőséget.

Címkék:
fogaz, gázművek,