Ezek a legszebb magyar bankkártyák + fotók

Pénzcentrum2011. március 7. 16:32

A kártyasorozat kategóriában az FHB Bank vállalati bankkártyái nyerték el "Az év bankkártyája 2010" díjat. Az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. vállalati MasterCard Gold, MasterCard Silver és Maestro bankkártyáiból álló sorozata esztétikuma mellett praktikus előnyöket is kínál.


Az év bankkártyája pályázatot a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége negyedik alkalommal hirdette meg a forgalomban lévő sorozatgyártású bank- és hitelkártyák kibocsátói számára. A megmérettetés célja a kereskedelmi bankok közötti verseny serkentése a minél artisztikusabb, ízlésformálóbb bank- és hitelkártya-design előtérbe helyezése érdekében.

 


A zsűri elnöke Molnár Kálmán grafikusművész, egyetemi tanár, a bírálóbizottság tagjai Felsmann Tamás, Gyárfás Tamás és Sára Ernő grafikus művészek voltak. Az ünnepélyes eredményhirdetést 2011. március 7-én tartották a Magyar Képzőművészeti Egyetem Lotz Károly Galériájában. A díjat Kőnig Frigyes a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektora adta át.

 


Az elismerést a bank nevében Tokodi Gábor, az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. vezér-igazgató-helyettese vette át. "Az FHB vállalati üzletága 2008. második felében kezdte meg működését, az üzletág töretlen dinamikával fejlődik azóta is. A kifejezetten az egyéni igényeket kiszolgáló vállalati számlavezetési, valamint finanszírozási ajánlatok közül ügyfeleink kiváló szakértők közreműködésével találhatják meg a számukra kedvezőt. A vállalati termékpaletta folyamatosan szélesedik, például április 1-jétől a társasházi ügyfeleket is kimondottan versenyképes számlavezetési kondíciókkal és e díj szerint is a legszebb bankkártyákkal várjuk."

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 


Az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. vállalati MasterCard Gold, MasterCard Silver és Maestro bankkártyáiból álló sorozata esztétikuma mellett praktikus előnyöket is kínál: az FHB vállalati ügyfelei igény szerint választhatnak a három kártya közül.

 

Címkék: