Új Ügyfélcentrumot nyitott az AXA

Pénzcentrum2011. február 17. 16:52

Az AXA csoport Magyarország a mai napon Budapest II. kerületében megnyitotta új Ügyfélcentrumát, amely elsősorban számlavezetési szolgáltatásokat, jelzáloghitel termékeket, nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásokat, valamint biztosítási termékek széles palettáját kínálja lakossági és kisvállalati ügyfelek számára.

A Budapest, II. kerület Margit körút 62. szám alatt található értékesítési pont hétfőtől péntekig 9.00 és 18.00 óra között tart nyitva, kivéve szerdán, ezen a napon 9.00 és 17:00 óra között várja az ügyfeleket.

Az AXA új értékesítési pontját Nagy Koppány, az AXA csoport Magyarország országos fiókhálózati igazgató nyitotta meg. Az új Ügyfélcentrum a standard szolgáltatásokon kívül személyre szabott pénzügyi tanácsadást kínál, befektetési, megtakarítási, valamint nyugdíjprogramok kidolgozásával is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Megnyitó beszédében Nagy Koppány elmondta: "Örömmel tölt el bennünket, hogy Ügyfeleink számára az AXA pénzügyi szolgáltatásai egyre több helyen és könnyebben válnak elérhetővé. Az AXA-nál nagyon fontos kapocsnak tekintjük az Ügyfélcentrumokat az ügyfelek kiszolgálásában. A II. kerületi Ügyfélcentrummal kiegészülve, a Franchise irodákkal együtt országszerte 25 (12 budapesti és 13 vidéki) irodában várjuk az érdeklődőket, azonban pénzügyi tanácsadóink segítségével, személyes konzultáció keretében az ország bármely pontján Ügyfeleink rendelkezésére állunk."

 

Címkék: