Okostelefonon is bankolhatsz! Itt az Erste Iphone alkalmazása

Pénzcentrum2010. november 18. 13:32

Erste Group néven vezet be új, okostelefonokhoz kifejlesztett alkalmazást a nemzetközi Erste Csoport. A tíz nyelven elérhető új alkalmazás igazodik a felhasználók eszközhasználati szokásaihoz és használata maximális biztonságot nyújt, ráadásul a magyar vállalati felhasználók az alkalmazásba integrált Vállalati MobilBank szolgáltatással számlájukhoz is hozzáférhetnek. Az alkalmazás az App Storban már elérhető, év végére pedig elkészül az Windows-os és az Android-os verzió is.

Danks Emese az Erste Bank Hungary Nyrt. kommunikációs igazgatója elmondta: az Erste Group iPhone alkalmazás lényege, hogy az ügyfelek számára zsebre vágható kényelmet és valós idejű segítséget nyújtson pénzügyi terveikhez. Az Erste ügyfelei szerte a kelet-közép-európai régióban egyre mobilabbak, és a bank az okostelefonra optimalizált alkalmazások fejlesztésével követi a trendet.

Az alkalmazás tíz nyelven (magyar, német, angol, cseh, szlovák, horvát, szerb, román, ukrán és orosz) érhető el, és a felhasználók a fiók- és ATM-keresés, hitelkalkulátor, pillanatnyi devizaárfolyamok, részvényajánlások mellett a devizaárfolyamokra, háromhavi kamatszintre, és a tízéves kötvényhozamokra vonatkozó előrejelzéseket is böngészhetnek segítségével.

Kovács Zoltán a bank vállalati üzletfejlesztési igazgatója kiemelte: az alkalmazásban elérhető az Erste Vállalati MobilBankja, melynek segítségével a vállalati ügyfelek a Vállalati NetBank funkcionalitását tudják igénybe venni, így a nap 24 órájában real-time információt kaphatnak számlájukról, megbízásokat indíthatnak, vagy hagyhatnak jóvá.

Az iPhone alkalmazást az év végére már Windows és Android rendszeren futó okostelefonokra is optimalizálja a bank. Az új funkciókat könnyűszerrel lehet hozzáadni a meglévőkhöz, és az ügyfelek visszajelzései és igénye alapján készülő újabb funkciók automatikus frissítéssel is elérhetőek lesznek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Danks Emese hozzátette: az alkalmazás fejlesztése folyamatos, valamint folyik az Erste Grouppal kapcsolatos legfrissebb információkat közlő hírcsatorna optimalizálása is. Az alkalmazás sikerét jelzi, hogy megjelenése óta a tíz legtöbbet letöltött szoftver között szerepel Ausztriában.

 

Címkék:
windows frissítés,