25 °C Budapest

Megnyílt a legújabb AXA Ügyfélcentrum

2010. szeptember 27. 18:02

Az AXA csoport Magyarország a mai napon, Érden megnyitotta legújabb, franchise formában működő Ügyfélcentrumát, amely elsősorban számlavezetési szolgáltatásokat, jelzáloghitel termékeket, nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásokat, valamint biztosítási termékek széles palettáját kínálja lakossági és kisvállalati ügyfelek számára. Az új Ügyfélcentrum megnyitásával az AXA öt új munkahelyet teremtett Érden. A Budai út 28. szám alatt található értékesítési pont munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között tart nyitva.

Az AXA harmadik, franchise rendszerben üzemeltetett Ügyfélcentrumát T. Mészáros András, Érd polgármestere, Mórucz László, az AXA csoport Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettese és Szerb Tamás, az Ügyfélcentrum vezetője nyitotta meg.

"Érd számára fontos, hogy a városban bővüljön a pénzügyi szolgáltatók köre, hiszen a verseny az ügyfelek érdekeit szolgálja. Az új piaci szereplő megjelenése azt jelzi a lakosság számára, hogy a város képes új befektetéseket vonzani, és a befektetők bizakodóak a gazdasági kilátásokat illetően" - hangsúlyozta T. Mészáros András polgármester.

"Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ügyfeleink számára az AXA pénzügyi szolgáltatásai egyre több helyen és könnyebben válnak elérhetővé. Országszerte 25 helyen állunk ügyfeleink rendelkezésére pénzügyi tanácsadóink segítségével. Az érdi Ügyfélcentrum létrehozása jól példázza, hogy az AXA komolyan veszi a 'másképp/ mint mások' jelmondatot, hiszen az üzemeltető tulajdonosi érdekeltségével franchise-rendszerben működtetett értékesítési pont jelenleg egyedülálló a pénzügyi szolgáltatások hazai piacán. A tulajdonosi érdekeltséggel működő Ügyfélcentrum jó üzleti lehetőségeket kínál a mind az AXA, mind az üzemeltető vállalkozó számára egyaránt" - mondta Mórucz László, az AXA csoport Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettese.

Szerb Tamás, az Ügyfélcentrum vezetője kiemelte: "Rendkívül fontos számunkra, hogy a kiszolgálás minőségével valamint az AXA termékeinek pontos, ügyfélbarát ismertetésével most már Érden is az ügyfelek rendelkezésére állhatunk."

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A megnyitás alkalmából Szerb Tamás, az Ügyfélcentrum vezetője 100 ezer forint támogatást ajánlott fel az érdi Kisfenyves Óvoda számára fejlesztő játékok vásárlására, mert számára is fontos a helyi közösség életében való aktív részvétel.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 19. 12:50
A reggeli műsor házigazdája szerződésszegés miatt kerül le egy időre a képernyőről.
Holdblog  |  2022. május 19. 09:59
A befektetési világban, a politikában és a gazdaságban rossznál rosszabb hírek követik egymást, az i...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?