K&H zéró családi számlacsomag: visszaadhatják a havidíjat

Pénzcentrum2010. május 17. 13:02

A K&H zéró számlacsomag havidíj visszatérítést, és ingyenes szolgáltatásokat kínál az egész családnak. A havi 150 ezer forintos utalás, ami a díjvisszatérítés feltétele, már nem egy összegben, hanem akár 3 részletben is érkezhet a számlára. Ezzel a fejlesztéssel a K&H zéró számlacsomag igazi családi csomagként tud működni.

A K&H zéró számlacsomag újdonsága, hogy mostantól nem feltétel az, hogy a kedvezményhez szükséges havi utalás egy összegben érkezzen a bankszámlára. A számla havidíját a bank visszatéríti, amennyiben havonta a bankszámlára érkező, három bármilyen jogcímű utalás együttes összege eléri a 150 ezer forintot, egyébként a számlavezetés díja 599 Ft.

A kedvező, (MNB alapkamat -3,5%) látra szóló kamatot havi 300 ezer forintos átlagegyenleg esetén kapják meg a számlatulajdonosok, a teljesítést követő hónap egyenlegére.

A számlacsomaggal ingyenes szolgáltatások széles köre vehető igénybe, például a havidíjmentes K&H e-bank szolgáltatás, vagy az éves díjmentes elektronikus bankkártya és az ingyenes csoportos beszedési megbízások. A csomaghoz jár ingyenes élet- és baleset-biztosítás is.

Mindezek mellett a zéró számlacsomag esetében havonta az első négy bankkártyás forint készpénzfelvétel K&H bank-automatából ingyenes, éves díjmentes az e-bank azonosító kártya, havidíjmentes a lakossági mobilinfó, valamint valamennyi K&H e-bankon keresztül indított belföldi forint utalás ingyenes, bankon belülre és kívülre egyaránt.

Címkék: