SMS-zápor vár a K&H Bank ügyfeleire!

Pénzcentrum2010. február 6. 15:02

Az e-bankot használó ügyfelek nagyobb pénzügyi biztonsága érdekében a K&H Bank tegnaptól bizonyos tranzakciókat csak a másodlagos sms jelszó megadása után hajt végre.

A belépéshez és egyes tranzakciók jóváhagyásához továbbra is elegendő az elsődleges jelszó (korábban egyszer használatos jelszó), de például bankon belüli és bankon kívüli átutalások esetén a másodlagos sms-jelszó megadása is kötelező.

Az elsődleges jelszó a bejelentkezve töltött teljes időtartam alatt aktív, amennyiben a bejelentkezés nem haladja meg a 30 percet. Az e-bank használata során lehetőség nyílik az elsődleges jelszó érvényességének fél órával történő meghosszabbítására.

A másodlagos jelszó csak a szolgáltatás sms-azonosítással történő igénybevétele esetén lép életbe, a chipkártyával történő használat esetén nincs változás.

Leállhat a K&H Bankos számlakivonatok postázása!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A szolgáltatásba történő belépés menete változatlan!

1. K&H énazonosító
2. ePIN kód
3. jelszó majd a belépés gomb megnyomása után az sms-ben kapott elsődleges jelszó

Címkék: