5 °C Budapest

Az AEGON várakozásai szerint idén 600 ezer autós vált biztosítót, és becsléseink szerint átlagosan néhány ezer forintot lehet spórolni a díjakkal

Pénzcentrum
2009. október 30. 13:15

Az idei kampány sok meglepetést nem hozott, a piaci szereplők magatartása nagyjából a várakozásoknak megfelelően alakult. Az elmúlt évi kampány győztesei nem változtattak a taktikájukon, megpróbálták ugyanazokat a paramétereket hozni, ami már bejött egyszer. Komolyabb változások és nagyobb kedvezmények a piac többi szereplőjénél tapasztalhatók.


Irracionális árcsökkentésekbe nem mentünk bele, de egy-egy szűkebb célcsoportnak szóló kiugró kedvezménnyel próbálunk piacot nyerni. A kisgyermekes családokat már eddig is kiemelten kezeltük, az idei kampány újdonsága viszont a pénzügyi szektor dolgozóinak és a biztosítási üzletkötőknek szóló jelentős kedvezmény. - foglalta össze az AEGON Magyarország kampánycéljait Szombat Tamás, vezérigazgató-helyettes.

Az AEGON Magyarország 2010-es tarifáinak kialakításakor a legfontosabb szempont - az új célpiaci szegmensek megnyerése mellett - az állományvédelem volt. Az átlagosnál jóval nagyobb figyelmet fordítottak a meglévő ügyfelekre.

Az együttkötéseket az AEGON-nál is többféleképpen díjazzák. Nemcsak a biztosítási palettából lehet választani, de a nyugdíjpénztári belépést, vagy az AEGON hitelkártya tulajdonosokat is kedvezmények illetik. Sőt, akinek már van az AEGON-nál kötelezője, de köt egy másik biztosítást, vagy belép a nyugdíjpénztárba, akkor is jár neki a jövő évi gfb díjból a kedvezmény.

A kedvezmények között az AEGON-nál is megtalálhatók a klasszikus elemek: hűség-, gyermek-, partner-, folyószámlás vagy éves díjfizetési kedvezmények. Az újak közül a pénzügyi szektorban dolgozók és a biztosításközvetítők kedvezményét, valamint a Casco kedvezményt kell kiemelnünk, ez utóbbi akkor is jár, ha nem az AEGON-nál van az ügyfél casco-ja. De azt is jutalmazzák, aki megadja e-mail címét vagy mobilszámát.

A tarifák összehasonlításakor ne csak a kedvezmények nagyságát vegyék figyelembe - mert valóban jól hangzik egy 40 - 50%-os kedvezmény - de az is ugyanolyan lényeges, hogy mindez milyen alapdíjra vonatkozik. Az elmúlt évek történéseiből pedig kiderült, hogy még a díjnál is fontosabb az, hogy olyan biztosítót válasszanak az autósok, amelynek a tőkehelyzete, és szolgáltatásai is megfelelőek. - hívta fel a figyelmet Szombat Tamás.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 3. 11:24
A Csináljuk a fesztivált! idén több mint 10 év szünetet követően először tavasszal jelentkezett új e...
Bankmonitor  |  2022. december 3. 10:37
A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (telje...
Holdblog  |  2022. december 3. 06:55
Adventi ábrát mutatunk. Igazi angolszász-európai kontinentális törésvonal bontakozott ki a Statista...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?