24 °C Budapest

Megnyitotta a kétszázadik fiókját az Erste Bank

Pénzcentrum
2008. július 21. 16:42

Újabb fiókot nyitott ma Budapesten, a Váci út 33. szám alatt az Erste Bank Hungary Nyrt. Az új fiók a pénzintézet országos hálózatának kétszázadik tagja, a készpénzkiadó automaták száma pedig elérte a négyszázat.

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: a pénzintézet idén éri el azt az optimális hálózati méretet, amely a 900 ezer ügyfél számára már az ország minden pontján elérhető távolságba hozza a bank szolgáltatásait.

A pénzintézetnek így jelenleg 78 fiókja található Budapesten és további 122 vidéken. A Magyar Postával fennálló stratégiai kapcsolatnak köszönhetően ugyanakkor már 326 postahelyen lehet on-line pénzügyi szolgáltatást igénybe venni. Ez együttesen a legnagyobb banki értékesítési hálózatot jelenti az országban.

A hálózatbővítés mellett kiemelt feladatnak tekintik az ügyfelek minőségi kiszolgálásának fokozását, ezért a várakozási idő csökkentésén túl a könnyebb elérhetőség érdekében a még lefedetlen területeken terveznek további fióknyitásokat. Az Erste legforgalmasabb fiókjában Budapesten az Árkád Üzletközpontban 100, a szegedi fiókban pedig 180 ügyfél fordul meg naponta átlagosan. Az átlagos várakozási idő a fiókokban mindössze 3 perc.

Sztanó Imre hozzátette: az Erste Bank a kétszázadik fiók megnyitása alkalmából több kedvezményt is bevezetett. Így például az új fiókban Erste lakossági bankszámlaszerződést kötő ügyfeleknek a számlavezetési díj 6 hónapon keresztül nulla forint lesz. Az új lakossági bankszámlához tartozó VISA Electron vagy Maestro kártya első éves díját elengedi a bank, valamint az új lakossági bankszámlához 6 hónapig az SMS KártyaŐr és az SMS SzámlaŐr szolgáltatást havidíjmentesen biztosítja.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Váci úti épületbe, az új fiók fölé költözik rövidesen az Erste Bank Budai és a Pesti Hitelezési Központja is, ahol még kényelmesebb lesz az ügyfelek számára a hitelügyintézés. A gyermekes családok számára pedig külön gyerek játszószobát alakít ki a bank, hogy a kicsik is jól érezzék magukat, amíg a szülők ügyintéznek.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. május 4. 21:24
A Media1 néhány nappal elsőként mutatta be, hogy milyen jogsértő módszerrel kampányolt több napon át...
Buxelliott  |  2024. május 4. 09:56
Az OTP elemzésben látható bullish kép a magyar tőzsdeindex képében is megmutatkozik, nyilvánvalóan n...
Bankmonitor  |  2024. május 3. 14:26
Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár elmondása szerint a 2019-ben Babaváró hitelt igényelt...
Kiszámoló  |  2024. május 3. 14:07
Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóz...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 5. vasárnap
Györgyi
18. hét
Május 5.
Anyák napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem