-1 °C Budapest

Új termék a K&H-tól

Pénzcentrum
2007. április 3. 16:36

A K&H hozamlánc életbiztosítás az okos döntés lehetőségét hozza el a modern gondolkodású befektetőknek. Kiemelkedő előnyei közé tartozik a 20%-os adókedvezmény igénybe vételének lehetősége és a 20%-os kamatadó elkerülése ugyanúgy mint a prognosztizált hozamon felüli többlethozam lehetősége a nemzetközi tőzsdék eredményeiből történő részesedéssel. A K&H hozamlánc ideális befektetés mindazoknak, akik már most szeretnék biztosítani egy hosszabb távú cél elérését, legyen az akár lakásvásárlás, előtakarékosság a gyermekek számára, vagy a majdani nyugdíj szintjének emelése! Mindezek mellett pedig élet- és balesetbiztosítási fedezetet is nyújt ez a befektetés.

A K&H hozamlánc életbiztosítás egy rendkívül rugalmas és az ügyfelek igényeire szabott életbiztosítási forma, mivel a tartam folyamán a szerződő fél több eszközalap között oszthatja meg befektetését. A szerződés tartama legalább 10 év, de a befektetéshez, vagy annak egy részéhez az ügyfél bármikor hozzájuthat.

A K&H hozamlánc életbiztosítás egyszeri díját - amely most a K&H maximum plusz 8. garantált szerkezetű eszközalapba kerül - szerződéskötéskor kell befizetni. Az eszközalap nemcsak a prognosztizált hozamot, hanem - a nemzetközi részvények teljesítményétől függő - extra hozam lehetőségét is nyújtja. Lejáratakor az addig összegyűlt pénzt egy újonnan induló eszközalapba fektetjük be, így az egyes eszközalapok és az elérhető hozamok láncszerűen összekapcsolódnak.

A K&H maximum plusz 8. eszközalap előnyei: 20%-os garantált hozam (5 évre), ezen felül 35%-os részesedés öt ázsiai és egy európai részvényindexből összeállított kosár növekményéből, valamint alacsony befektetési költségek, még visszavásárlás esetén is. Az eszközalap mögöttes indexei a következőképpen oszlanak meg: 50% DJ Eurostoxx, 10% Hang Seng, 10% Nikkei, 10% Singapore, 10% Taiwan, 10% HS China Enterprises.
Az eszközalap 2007. május 4-éig jegyezhető a K&H Bank 172 fiókjában és a K&H Biztosító 174 helyi képviselőjén keresztül.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Kasza Elliott-tal  |  2023. december 9. 08:00
Tegnap kijött Justin Law listája az osztalékfizető részvényekről, sorba is rendeztem őket gyorsan, i...
Holdblog  |  2023. december 9. 06:48
Kijöttek a legfrissebb PISA-eredmények, amelyekben a diákok teljesítményét mérik hosszú idősoron, és...
Kiszámoló  |  2023. december 8. 19:24
Kiderültek a részletek az új villanyautós pályázatról, az eddigi legbőkezűbbre sikeredett. Csak váll...
MEDIA1  |  2023. december 8. 16:54
Úgy tűnik, mérföldkőhöz érkezett a Viasat és AXN csatornákat működtető Antenna Entertainment tévétár...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 9. szombat
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem