16 °C Budapest

Új termék a K&H-tól

Pénzcentrum
2007. április 3. 16:36

A K&H hozamlánc életbiztosítás az okos döntés lehetőségét hozza el a modern gondolkodású befektetőknek. Kiemelkedő előnyei közé tartozik a 20%-os adókedvezmény igénybe vételének lehetősége és a 20%-os kamatadó elkerülése ugyanúgy mint a prognosztizált hozamon felüli többlethozam lehetősége a nemzetközi tőzsdék eredményeiből történő részesedéssel. A K&H hozamlánc ideális befektetés mindazoknak, akik már most szeretnék biztosítani egy hosszabb távú cél elérését, legyen az akár lakásvásárlás, előtakarékosság a gyermekek számára, vagy a majdani nyugdíj szintjének emelése! Mindezek mellett pedig élet- és balesetbiztosítási fedezetet is nyújt ez a befektetés.

A K&H hozamlánc életbiztosítás egy rendkívül rugalmas és az ügyfelek igényeire szabott életbiztosítási forma, mivel a tartam folyamán a szerződő fél több eszközalap között oszthatja meg befektetését. A szerződés tartama legalább 10 év, de a befektetéshez, vagy annak egy részéhez az ügyfél bármikor hozzájuthat.

A K&H hozamlánc életbiztosítás egyszeri díját - amely most a K&H maximum plusz 8. garantált szerkezetű eszközalapba kerül - szerződéskötéskor kell befizetni. Az eszközalap nemcsak a prognosztizált hozamot, hanem - a nemzetközi részvények teljesítményétől függő - extra hozam lehetőségét is nyújtja. Lejáratakor az addig összegyűlt pénzt egy újonnan induló eszközalapba fektetjük be, így az egyes eszközalapok és az elérhető hozamok láncszerűen összekapcsolódnak.

A K&H maximum plusz 8. eszközalap előnyei: 20%-os garantált hozam (5 évre), ezen felül 35%-os részesedés öt ázsiai és egy európai részvényindexből összeállított kosár növekményéből, valamint alacsony befektetési költségek, még visszavásárlás esetén is. Az eszközalap mögöttes indexei a következőképpen oszlanak meg: 50% DJ Eurostoxx, 10% Hang Seng, 10% Nikkei, 10% Singapore, 10% Taiwan, 10% HS China Enterprises.
Az eszközalap 2007. május 4-éig jegyezhető a K&H Bank 172 fiókjában és a K&H Biztosító 174 helyi képviselőjén keresztül.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?