Új termék a K&H-tól

Pénzcentrum
2007. április 3. 16:36

A K&H hozamlánc életbiztosítás az okos döntés lehetőségét hozza el a modern gondolkodású befektetőknek. Kiemelkedő előnyei közé tartozik a 20%-os adókedvezmény igénybe vételének lehetősége és a 20%-os kamatadó elkerülése ugyanúgy mint a prognosztizált hozamon felüli többlethozam lehetősége a nemzetközi tőzsdék eredményeiből történő részesedéssel. A K&H hozamlánc ideális befektetés mindazoknak, akik már most szeretnék biztosítani egy hosszabb távú cél elérését, legyen az akár lakásvásárlás, előtakarékosság a gyermekek számára, vagy a majdani nyugdíj szintjének emelése! Mindezek mellett pedig élet- és balesetbiztosítási fedezetet is nyújt ez a befektetés.

A K&H hozamlánc életbiztosítás egy rendkívül rugalmas és az ügyfelek igényeire szabott életbiztosítási forma, mivel a tartam folyamán a szerződő fél több eszközalap között oszthatja meg befektetését. A szerződés tartama legalább 10 év, de a befektetéshez, vagy annak egy részéhez az ügyfél bármikor hozzájuthat.

A K&H hozamlánc életbiztosítás egyszeri díját - amely most a K&H maximum plusz 8. garantált szerkezetű eszközalapba kerül - szerződéskötéskor kell befizetni. Az eszközalap nemcsak a prognosztizált hozamot, hanem - a nemzetközi részvények teljesítményétől függő - extra hozam lehetőségét is nyújtja. Lejáratakor az addig összegyűlt pénzt egy újonnan induló eszközalapba fektetjük be, így az egyes eszközalapok és az elérhető hozamok láncszerűen összekapcsolódnak.

A K&H maximum plusz 8. eszközalap előnyei: 20%-os garantált hozam (5 évre), ezen felül 35%-os részesedés öt ázsiai és egy európai részvényindexből összeállított kosár növekményéből, valamint alacsony befektetési költségek, még visszavásárlás esetén is. Az eszközalap mögöttes indexei a következőképpen oszlanak meg: 50% DJ Eurostoxx, 10% Hang Seng, 10% Nikkei, 10% Singapore, 10% Taiwan, 10% HS China Enterprises.
Az eszközalap 2007. május 4-éig jegyezhető a K&H Bank 172 fiókjában és a K&H Biztosító 174 helyi képviselőjén keresztül.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 18. 18:51
Hiába nyert másodjára is pert az Átlátszó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ellen, az a márc...
Holdblog  |  2022. május 18. 06:11
Az Alaskan Airlines igen nagy port kavart a légitársaságok világában, amikor februárban első nagy ha...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?