Egy jó bor aranyat ér...

Pénzcentrum
2006. július 10. 10:00

Korábban összefoglaltuk már a borfeketetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, a Népszabadság összeállítása alapján azonban számszerűen is alátámaszthatjuk, hogy a jókor vett bor hatalmas hozamot jelenthet tulajdonosának.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.Amint azt kiemeltük, a piacon vadászó befektetők elsősorban a különböző rangos versenyek eredményeire figyelnek. A megmérettetések hierarchiájának csúcsán a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet (OIV) által jegyzett versenyek állnak, melyeken a hazai borok szép eredményeket értek el a közelmúltban is.

A díjnyertes borászok többsége állítja: a nyertes bor árát egyik napról a másikra megduplázhatta, ami szép hozamot jelent a jó időben befektetőknek. Az Egri Korona Borház bordeax-i nyertes borának ára például 3,500-ról 7,000 Ft-ra emelkedett.

Hazánkban folyamatosan nő a borhoz értők száma, és a tehetősebb borkedvelők egyre inkább megengedhetik maguknak, hogy készletüket egy-egy díjnyertes különlegességgel bővítsék.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?